Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
У періоди з 20 по 22 травня 2024 року та з 27 по 29 травня…
У рамках набуття та поповнення практичного та теоретичного досвіду з равликівництва доцент Лисенко Г.Л. 27…
Студенти-біотехнологи прийняли участь у нестандартному заході, проведеному в рамках співробітництва з Рейн-Ваальським університетом прикладних наук,…
25-26 квітня 2024 року на факультеті біотехнологій Державного біотехнологічного університету відбулась Міжнародна наукова конференція «Актуальні…
23–24 квітня 2024 року на базі кафедри технологій тваринництва і птахівництва та кафедри технології переробки…