Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
На кафедрі генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві відбувся семінар на тему “Використання службових…
На кафедрі генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві відбувся цікавий семінар на тему “Грумінг…
У періоди з 20 по 22 травня 2024 року та з 27 по 29 травня…
У рамках набуття та поповнення практичного та теоретичного досвіду з равликівництва доцент Лисенко Г.Л. 27…
Студенти-біотехнологи прийняли участь у нестандартному заході, проведеному в рамках співробітництва з Рейн-Ваальським університетом прикладних наук,…