Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва

Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”

 

 

Новини кафедри

Вітаємо здобувачів із перемогою в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Біотехнології»

Здобувачі факультету біотехнологій Державного біотехнологічного університету Аліна Литвиненко та Мирослава Фоменко, які навчаються за спеціальністю…

Інтернет-конференція школярів та студентів «Сучасні досягнення біотехнології, молекулярної біології та водних біоресурсів»

3 квітня 2025 року на кафедрі біотехнології, молекулярної біології та водних біоресурсів пройшла ІІІ Інтернет-конференція…