Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”

31 березня 2025 року відбулось обговорення: освітньої програми Біотехнологія зі спеціальності G21 Біотехнології та біоінженерія…

Успішне завершення виробничої практики – це важливий етап у підготовці майбутніх фахівців аграрного сектору. 18…

5 березня 2025 року на кафедрі технології переробки та якості продукції тваринництва факультету Біотехнологій відбувся…

25 лютого 2025 року на факультеті біотехнологій відбулися чергові збори трудового колективу, у яких взяли…

Відбулася онлайн зустріч робочої групи щодо удосконалення освітньої програми “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”…



