Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”

Шановні колеги! З глибоким сумом сповіщаємо, що на 67 році життя, раптово пішла з життя…

2 вересня на факультеті відбулась Посвята першокурсників у студенти Державного біотехнологічного університету. На святі були…

Здобувачі факультету біотехнологій ДБТУ спеціальностей «Біотехнології та біоінженерія» та «Екологія» у липні-серпні взяли участь в…

Колектив співробітників кафедри технології переробки та якості продукції тваринництва факультету біотехнологій Державного біотехнологічного університету щиро…

На факультеті біотехнології відбулося чергове обговорення ОПП за профилем факультету, а саме ОПП “Кінологія”, “Технологія…