Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк

Погарська Вікторія Вадимівна Завідувач кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк ДБТУ
Завідувач кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк

Погарська Вікторія Вадимівна

доктор наук технічних наук, професор, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки

 

 

Новини кафедри

Гостьова лекція для здобувачів освіти ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

28 лютого 2025 р професор кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів ДБТУ Самохвалова Ольга Володимирівна…

Відкрита дискусія із магістрами ОП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси» щодо удосконалення освітньої програми

У рамках постійного вдосконалення освітнього процесу відбулася відкрита дискусія зі студентами щодо змісту та структури…

Зустріч із випускниками ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

26 лютого у стінах Державного біотехнологічного університету проведено зустріч із випускниками та представниками ВСП «Харківський…

Захист звітів з виробничої практики магістрантів: обговорення актуальних викликів галузі

В рамках завершення виробничої практики відбувся захист звітів студентів магістратури, освітньої програми “Технології зернопродуктів та…