Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк

Погарська Вікторія Вадимівна Завідувач кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк ДБТУ
Завідувач кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк

Погарська Вікторія Вадимівна

доктор наук технічних наук, професор, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки

 

 

 

Новини кафедри

ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»

24.09.2025 р. у Національному університеті харчових технологій (м. Київ, Україна) відбулась ХІІ Міжнародна науково-практична конференція…

Звіти аспірантів: кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів

16 вересня 2025 року відбулося засідання кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів Державного біотехнологічного університету.…