Загальна інформація
Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
здійснює підготовку фахівців для закладів ресторанної індустрії та підприємств харчової промисловості
за спеціальністю 181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Навчання здійснються за ступенями вищої освіти бакалавр, магістр, доктор філософії.
здійснює підготовку фахівців для закладів ресторанної індустрії та підприємств харчової промисловості
за спеціальністю 181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Навчання здійснються за ступенями вищої освіти бакалавр, магістр, доктор філософії.
Де працюють наші випускники?
- Кафе, бари, ресторани
- Фабрики-кухні, фабрики з виробництва готової іжі, виробництва заморожених продуктів, продуктів тривалого зберігання
- Заклади з організації корпоративного харчування
- Кейтерингові компанії
- Заклади з доставки харчової продукції
- Веганські заклади ресторанного бізнесу
- Заклади харчування у дитячих садках, школах, лікарнях, хоспісах
- Крафтові виробництва десертів, сиру, піцци, напоїв та інших продуктів
- Кулінарні студії, фудтраки
- Е-платформи агрегатори з продажу продукції через Інтернет
- Лабораторії з розробки нової продукції
- Лабораторії з дослідження безпечності харчової продукції
- Заклади освіти – університети, коледжи
- Департаменти продовольства, департаменти зі справ споживачів та суспільного розподілу
Після завершення навчання фахівці можуть обіймати управлінські посади в закладах ресторанної індустрії та підприємствах харчової промисловості:
- Керуючий кафе, бару, ресторану
- Керуючий кухнею (kitchen manager)
- Шеф-кухар, су-шеф, бренд-шеф
- Технолог з виробництва харчової продукції
- Головний технолог харчового виробництва
- Технолог з розробки нової продукції
- Інженер з контролю якості та безпечності харчової продукції
- Керівник (фахівець) департаменту безпечності харчової продукції
- Завідувач (фахівець) лабраторії
- Керівник проекту
- Менеджер харчового виробництва (food production manager)
- Менеджер харчового виробництва
- Менеджер з харчування (catering manager)
- Менеджер з напоїв (beverage manager)
- Концептуальний розробник ресторанного закладу
- Кулінарний критик-фахівець
Основні конкурентні переваги підготовки фахівців:
- стипендіальне забезпечення кращих студентів, соціальні пільги для окремих категорій студентів;
- сучасна підготовка фахівців ресторанної індустрії та харчової промисловості;
- забезпечення гуртожитками всіх іногородніх студентів;
- гарантоване працевлаштування студентів – надання першого робочого місця;
- індивідуальний графік навчання;
- військова підготовка;
- оволодіння робочими професіями бариста, бармена, офіціанта, кухаря, кондитера;
- можливість продовжити навчання в аспірантурі та докторантурі.