Кафедра «Технології хлібопродуктів і кондитерських виробів» є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за освітнім ступенем «Бакалавр», «Магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.
Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Новини кафедри
Проведено щорічний цикл лекцій від наукової бібліотеки ДБТУ
Для здобувачів та викладачів факультету проведено традиційний щорічний цикл лекцій від одного із провідних підрозділів…
Онлайн семінари з промисловцями та підприємцями – можливість ознайомитися з трендовими напрямками розвитку харчової індустрії
На факультеті переробних і харчових виробництв ДБТУ було проведено низку заходів з залученням стейкхолдерів. В…