Науково-методична рада

факультету переробних і харчових виробництв
Склад науково-методичної радиПлани роботи та звіти про виконання
Персональний склад науково-методичної ради
  • Федак Наталя Василівна – к.т.н, професор, професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії – голова НМР
  • Юр’єва Ольга Олексіївна  – к.т.н., доцент кафедри харчових технологій продуктів із плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю.Павлюк  – секретар НМР

Члени НМР:

  • Янчева М.О., д.т.н., проф., проф. кафедри технології м’яса, декан факультету переробних і харчових виробництв;
  • Аксьонова Олена Федорівна – к.т.н., доцент, доцент кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
  • Онищенко В’ячеслав Миколайович – д.т.н., доцент, професор кафедри технології м’яса
  • Погарський Олексій Сергійович – к.т.н., доцент кафедри харчових технологій продуктів із плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю.Павлюк
  • Фоміна Ірина Миколаївна – к.т.н., доцент, доцент кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
  • Чорна Ніна Вікторівна – к.т.н., доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
  • Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна – к.т.н., доцент, доцент кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
    Юрченко Світлана Леонідівна – к.т.н., доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії