Склад науково-методичної радиПлани роботи та звіти про виконання
Персональний склад науково-методичної ради
- Федак Наталя Василівна – к.т.н, професор, професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії – голова НМР
- Юр’єва Ольга Олексіївна – к.т.н., доцент кафедри харчових технологій продуктів із плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю.Павлюк – секретар НМР
Члени НМР:
- Янчева М.О., д.т.н., проф., проф. кафедри технології м’яса, декан факультету переробних і харчових виробництв;
- Аксьонова Олена Федорівна – к.т.н., доцент, доцент кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
- Онищенко В’ячеслав Миколайович – д.т.н., доцент, професор кафедри технології м’яса
- Погарський Олексій Сергійович – к.т.н., доцент кафедри харчових технологій продуктів із плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю.Павлюк
- Фоміна Ірина Миколаївна – к.т.н., доцент, доцент кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
- Чорна Ніна Вікторівна – к.т.н., доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
- Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна – к.т.н., доцент, доцент кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Юрченко Світлана Леонідівна – к.т.н., доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії