Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки стейкхолдерівКаталоги вибіркових дисциплінПерелік освітніх компонент ОПП 2025

ШАНІНА Ольга Миколаївна,
доктор технічних наук, професор,
професор кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Проєктна група:
ГАВРИШ Тетяна Володимирівна, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
ФОМІНА Ірина Миколаївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Рецензії та відгуки стейкхолдерів
Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.