Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки на ОППВибіркові дисципліниОсвітні компоненти ОПП 2025

ШАНІНА Ольга Миколаївна,
доктор технічних наук, професор,
професор кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Проєктна група:
ГАВРИШ Тетяна Володимирівна, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
ФОМІНА Ірина Миколаївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Рецензії та відгуки на ОПП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси»
- Відгук Дугіної К.В., наук. співроб. Школи біонаук Ноттінгемського університету, Стипендіанта Британської Академії, к.т.н., доц.
- Відгук Янюк Т.І., в.о. завідувача кафедри технології зберігання і переробки зерна Національного університету харчових технологій, к.т.н., доц.
- Рецензія Камбулової Ю.В., д.т.н., професора кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій
- Відгук Джонстон А., менеджера якості та харчової безпеки компанії Ардент Мімс, Саскатун, Канада, к.т.н., доц.
- Рецензія Ісламова В.А., директора ДП ДАК «Хліб України» «Ізюмський Державний комбінат хлібопродуктів»
Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.
- Безпека продукції зернопереробних виробництв
- Інноваційні технології зберігання і переробки зерна. Розділ 1. Інноваційні технології зберігання зерна
- Інноваційні технології виробництва комбікормів
- Інноваційні технології переробки зерна
- Стратегії оптимізації технологій та наукового пошуку
- Управління якістю продукції зернопереробних виробництв