
ШАНІНА Ольга Миколаївна,
доктор технічних наук, професор,
професор кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Проєктна група:
ГАВРИШ Тетяна Володимирівна, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
ФОМІНА Ірина Миколаївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Протоколи обговорення ОПП:
- Збори проєктної групи ОПП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси». Протокол № 1 від 24.04.2025
- Збори групи удосконалення ОПП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси». Протокол № 1 від 21.03.2025
- Збори групи удосконалення ОПП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси». Протокол № 1 від 26.03.2024
Навчальні плани
Спеціальність G13 Харчові технології, ОПП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси»
- Відгук Дугіної К.В., наук. співроб. Школи біонаук Ноттінгемського університету, Стипендіанта Британської Академії, к.т.н., доц.
- Відгук Янюк Т.І., в.о. завідувача кафедри технології зберігання і переробки зерна Національного університету харчових технологій, к.т.н., доц.
- Рецензія Камбулової Ю.В., д.т.н., професора кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій
- Відгук Джонстон А., менеджера якості та харчової безпеки компанії Ардент Мімс, Саскатун, Канада, к.т.н., доц.
- Рецензія Ісламова В.А., директора ДП ДАК «Хліб України» «Ізюмський Державний комбінат хлібопродуктів»
Спеціальність 181 Харчові технології, ОПП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси»
- Відгук Глянь Т., заступника генерального директора ПП “Агро-Глянь”
- Відгук Тібілова І.В., голови правління ПрАТ «Харківський комбікормовий завод»
- Рецензія Татиренко О.П., директора з контролю якості зерна
- Рецензія Камбулової Ю.В., д.т.н., професора кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій
Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.
- Безпека продукції зернопереробних виробництв
- Інноваційні технології зберігання і переробки зерна. Розділ 1. Інноваційні технології зберігання зерна
- Інноваційний інжиніринг зернопереробних підприємств
- Інноваційні технології виробництва комбікормів
- Інноваційні технології переробки зерна
- Інтелектуальна власність та патентознавство
- Методи статистики та математичного моделювання у харчових технологіях
- Оцінка ефективності бізнес-проєктів
- Стратегії оптимізації технологій та наукового пошуку
- Управління якістю продукції зернопереробних виробництв
- Фахова іноземна комунікація та галузевий переклад
- Безпека продукції галузі
- Інноваційні технології зберігання і переробки зерна. Розділ 1. Інноваційні технології зберігання зерна
- Інноваційний інжиніринг зернопереробних підприємств
- Інноваційні технології виробництва комбікормів
- Інноваційні технології переробки зерна
- Інтелектуальна власність та патентознавство
- Методи статистики та математичного моделювання у харчових технологіях
- Оцінка ефективності бізнес-проєктів
- Стратегії оптимізації технологій та наукового пошуку
- Управління якістю продукції зернопереробних виробництв
- Фахова іноземна комунікація та галузевий переклад
Інформація про визнання результатів навчання, отриманих у неформальній/інформальній освіті, здобувачів вищої освіти
ПІБ здобувача | Сертифікіт / Підтвердження |
Освітній компонент | Рішення комісії |
---|---|---|---|
2024-2025 навчальний рік | |||
Ткаченко Владислав Юрійович | ОК «Безпека продукції зернопереробних виробництв» та ОК «Оцінка ефективності бізнес-проектів» | Рішення комісії |