ОПП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси»

другий (магістерський) рівень вищої освіти
Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки на ОППВибіркові дисципліниОсвітні компоненти ОПП 2025Освітні компоненти ОПП 2024Неформальна/інформальна освіта
Шаніна Ольга Миколаївна

 

Гарант освітньої програми

ШАНІНА Ольга Миколаївна,
доктор технічних наук, професор,
професор кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів

Проєктна група:

ГАВРИШ Тетяна Володимирівна, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
ФОМІНА Ірина Миколаївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів

Протоколи обговорення ОПП:

Спеціальність G13 Харчові технології, ОПП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси»

Спеціальність 181 Харчові технології, ОПП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси»

Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.

Вибіркові дисципліни  —>

Інформація про визнання результатів навчання, отриманих у неформальній/інформальній освіті, здобувачів вищої освіти
ПІБ здобувача Сертифікіт /
Підтвердження
Освітній компонент Рішення комісії
2024-2025 навчальний рік
Ткаченко Владислав Юрійович
Сертифікати, дипломи



ОК «Безпека продукції зернопереробних виробництв» та ОК «Оцінка ефективності бізнес-проектів» Рішення комісії