Освітньо-професійна програма «Харчові технології в ресторанній індустрії»

перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки стейкхолдерівКаталоги вибіркових дисциплінПерелік освітніх компонент ОПП 2025

 

Гарант освітньої програми

ФОЩАН Андрій Леонтійович,
доктор технічних наук, професор,
професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії

Проєктна група:

КОЛЕСНІКОВА Марина Борисівна, кандидат технічних наук, доцент, професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
ЮРЧЕНКО Світлана Леонідівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
ОМЕЛЬЧЕНКО Світлана Борисівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії

Рецензії та відгуки стейкхолдерів