ОПП «Технології дієтичної харчової продукції та харчова безпечність»

другий (магістерський) рівень вищої освіти
Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки стейкхолдерівКаталоги вибіркових дисциплінПерелік освітніх компонент ОПП 2025

 

Гарант освітньої програми

ЄВЛАШ Вікторія Владленівна,
доктор технічних наук, доцент,
завідувачка кафедри технології м’яса

Проєктна група:

МУРЛИКІНА Наталя Віталіївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
АКСЬОНОВА Олена Федорівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування

Рецензії та відгуки стейкхолдерів