ОПП «Технології дієтичної харчової продукції та харчова безпечність»

другий (магістерський) рівень вищої освіти
Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки стейкхолдерівВибіркові дисципліниПерелік освітніх компонент ОПП 2025

 

Гарант освітньої програми

ЄВЛАШ Вікторія Владленівна,
доктор технічних наук, доцент,
завідувачка кафедри технології м’яса

Проєктна група:

МУРЛИКІНА Наталя Віталіївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
АКСЬОНОВА Олена Федорівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування

Рецензії та відгуки стейкхолдерів

Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.

Вибіркові дисципліни  —>