Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки стейкхолдерівКаталоги вибіркових дисциплінПерелік освітніх компонент ОПП 2025
ОПП «Дієтичне харчування і харчова безпека»

ЄВЛАШ Вікторія Владленівна,
доктор технічних наук, доцент,
завідувачка кафедри технології м’яса
Проєктна група:
МУРЛИКІНА Наталя Віталіївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
АКСЬОНОВА Олена Федорівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
Рецензії та відгуки стейкхолдерів
Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.