ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»

другий (магістерський) рівень вищої освіти
Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки стейкхолдерівВибіркові дисципліниПерелік освітніх компонент ОПП 2025
Погарська Вікторія Вадимівна

 

Гарант освітньої програми

ПОГАРСЬКА Вікторія Вадимівна,
доктор  технічних наук, професор,
професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії

Проєктна група:

ЮР’ЄВА Ольга Олексіївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк
СЕЛЮТІНА Галина Анатоліївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк

Рецензії та відгуки стейкхолдерів

Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.

Вибіркові дисципліни  —>