ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»

ПОГАРСЬКА Вікторія Вадимівна,
доктор технічних наук, професор,
професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
Проєктна група:
ЮР’ЄВА Ольга Олексіївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк
СЕЛЮТІНА Галина Анатоліївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк
Рецензії та відгуки стейкхолдерів
ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчової індустрії»
- Відгук-рецензія Шутюка В.В., д.т.н., доц., в.о. завідувача кафедри технології консервування Національного університету харчових технологій
- Відгук-рецензія Мігуліна А.М., директора ТОВ «Богодухівський молзавод»
ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»
- Рецензія-відгук Хомич Г.П., д.т.н., професора кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства Полтавського університету економіки і торгівлі;
- Рецензія-відгук Юріна В.М., начальника виробництва ТОВ «С-Транс»
- Рецензія-відгук Смєжиної С.І., заступника директора з виробництва готової продукції ТОВ «ФАБРИКА МОРОЗИВА ХЛАДОПРОМ»
Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.