ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»

ПОГАРСЬКА Вікторія Вадимівна,
доктор технічних наук, професор,
професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
Проєктна група:
ЮР’ЄВА Ольга Олексіївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк
СЕЛЮТІНА Галина Анатоліївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк
Рецензії та відгуки стейкхолдерів
Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.