Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки стейкхолдерівКаталоги вибіркових дисциплінПерелік освітніх компонент ОПП 2025Неформальна/інформальна освіта
 
ФОЩАН Андрій Леонтійович,
доктор технічних наук, професор,
професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
Проєктна група:
КОЛЕСНІКОВА Марина Борисівна, кандидат технічних наук, доцент, професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
ЮРЧЕНКО Світлана Леонідівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
ОМЕЛЬЧЕНКО Світлана Борисівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
Рецензії та відгуки стейкхолдерів
Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.
Інформація про визнання результатів навчання, отриманих у неформальній/інформальній освіті, здобувачів вищої освіти
| ПІБ здобувача | Сертифікіт / Підтвердження | Освітній компонент | Рішення комісії | 
|---|---|---|---|
| 2024-2025 навчальний рік | |||
| Гербін Владислав |  | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | 
| Даценко Поліна |  | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | 
| Захаренко Анастасія |  | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | 
| Князь Катерина | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | |
| Колєснікова Аліна | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | |
| Колісник Катерина | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | |
| Максимовська Олександра |  | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | 
| Некрасов Ігор | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | |
| Онацька Анна | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | |
| Попова Вікторія | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | |
| Тарандюк Олександр |  | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | 
| Щиголєва Тетяна |  | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | 
| Бережна Юлія |  | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | 
|  | ОК «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | |
| Биріна Ольга |  | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | 
|  | ОК «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | |
| Бражник Анна |  | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | 
| Дорофєєв В’ячеслав |  | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | 
|  | ОК «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | |
| Заколодяжний Нікіта |  | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | 
| Заліщук В.В. |  | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | 
| Кокшарова Марія |  | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | 
|  | ОК «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | |
| Чуркін Іван |  | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | 
| Шапран Аліна |  | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | 
 
	
















