Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки стейкхолдерівКаталоги вибіркових дисциплінПерелік освітніх компонент ОПП 2025Неформальна/інформальна освіта

ФОЩАН Андрій Леонтійович,
доктор технічних наук, професор,
професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
Проєктна група:
КОЛЕСНІКОВА Марина Борисівна, кандидат технічних наук, доцент, професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
ЮРЧЕНКО Світлана Леонідівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
ОМЕЛЬЧЕНКО Світлана Борисівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
Рецензії та відгуки стейкхолдерів
Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.
Інформація про визнання результатів навчання, отриманих у неформальній/інформальній освіті, здобувачів вищої освіти
ПІБ здобувача | Сертифікіт / Підтвердження | Освітній компонент | Рішення комісії |
---|---|---|---|
2024-2025 навчальний рік | |||
Гербін Владислав | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |
Даценко Поліна | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |
Захаренко Анастасія | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |
Князь Катерина | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | |
Колєснікова Аліна | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | |
Колісник Катерина | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | |
Максимовська Олександра | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |
Некрасов Ігор | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | |
Онацька Анна | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | |
Попова Вікторія | ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | |
Тарандюк Олександр | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |
Щиголєва Тетяна | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |
Бережна Юлія | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |
![]() |
ОК «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | |
Биріна Ольга | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |
![]() |
ОК «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | |
Бражник Анна | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |
Дорофєєв В’ячеслав | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |
![]() |
ОК «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | |
Заколодяжний Нікіта | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |
Заліщук В.В. | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |
Кокшарова Марія | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |
![]() |
ОК «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» | Рішення комісії | |
Чуркін Іван | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |
Шапран Аліна | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |