ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»

перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки стейкхолдерівКаталоги вибіркових дисциплінПерелік освітніх компонент ОПП 2025Неформальна/інформальна освіта

 

Гарант освітньої програми

ФОЩАН Андрій Леонтійович,
доктор технічних наук, професор,
професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії

Проєктна група:

КОЛЕСНІКОВА Марина Борисівна, кандидат технічних наук, доцент, професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
ЮРЧЕНКО Світлана Леонідівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
ОМЕЛЬЧЕНКО Світлана Борисівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії

Рецензії та відгуки стейкхолдерів
Інформація про визнання результатів навчання, отриманих у неформальній/інформальній освіті, здобувачів вищої освіти
ПІБ здобувача Сертифікіт / Підтвердження Освітній компонент Рішення комісії
2024-2025 навчальний рік
Бережна Ю.О. ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Биріна О.А. ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Бражник А.Г. ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Дорофєєв В.Р. ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Заколодяжний Н.С. ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Заліщук В.В. ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Кокшарова М.В. ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Чуркін І.М. ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Шапран А.А. ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії