Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки стейкхолдерівКаталоги вибіркових дисциплінПерелік освітніх компонент ОПП 2025Неформальна/інформальна освіта

ФОЩАН Андрій Леонтійович,
доктор технічних наук, професор,
професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
Проєктна група:
КОЛЕСНІКОВА Марина Борисівна, кандидат технічних наук, доцент, професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
ЮРЧЕНКО Світлана Леонідівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
ОМЕЛЬЧЕНКО Світлана Борисівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
Рецензії та відгуки стейкхолдерів
Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.
Інформація про визнання результатів навчання, отриманих у неформальній/інформальній освіті, здобувачів вищої освіти
ПІБ здобувача | Сертифікіт / Підтвердження | Освітній компонент | Рішення комісії |
---|---|---|---|
2024-2025 навчальний рік | |||
Бережна Ю.О. | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |
Биріна О.А. | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |
Бражник А.Г. | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |
Дорофєєв В.Р. | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |
Заколодяжний Н.С. | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |
Заліщук В.В. | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |
Кокшарова М.В. | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |
Чуркін І.М. | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |
Шапран А.А. | ![]() |
ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Рішення комісії |