ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»

перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки стейкхолдерівКаталоги вибіркових дисциплінПерелік освітніх компонент ОПП 2025Неформальна/інформальна освіта

 

Гарант освітньої програми

ФОЩАН Андрій Леонтійович,
доктор технічних наук, професор,
професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії

Проєктна група:

КОЛЕСНІКОВА Марина Борисівна, кандидат технічних наук, доцент, професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
ЮРЧЕНКО Світлана Леонідівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
ОМЕЛЬЧЕНКО Світлана Борисівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії

Рецензії та відгуки стейкхолдерів
Інформація про визнання результатів навчання, отриманих у неформальній/інформальній освіті, здобувачів вищої освіти
ПІБ здобувача Сертифікіт / Підтвердження Освітній компонент Рішення комісії
2024-2025 навчальний рік
Гербін Владислав ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Даценко Поліна ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Захаренко Анастасія ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Князь Катерина
Сертифікати, дипломи

ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Колєснікова Аліна
Сертифікати, дипломи


ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Колісник Катерина
Сертифікати, дипломи


ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Максимовська Олександра ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Некрасов Ігор
Сертифікати, дипломи

ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Онацька Анна
Сертифікати, дипломи

ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Попова Вікторія
Сертифікати, дипломи

ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Тарандюк Олександр ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Щиголєва Тетяна ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Бережна Юлія ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
ОК «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Биріна Ольга ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
ОК «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Бражник Анна ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Дорофєєв В’ячеслав ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
ОК «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Заколодяжний Нікіта ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Заліщук В.В. ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Кокшарова Марія ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
ОК «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Чуркін Іван ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Шапран Аліна ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії