2024 рік вступу
Перший рік навчання
ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»
Силабуси вибіркових дисциплін
I. Дисципліни загальноосвітнього (гуманітарного) спрямування (по 3 кредити)
- ВК 1.1 Інноваційний менеджмент
- ВК 1.2 Маркетинг інновацій
- ВК 2.1 Управління персоналом
- ВК 2.2 Лідерство та тренінги особистісного зростання
II. Фахові дисципліни (по 5 кредитів)
ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»
Силабуси вибіркових дисциплін
I. Дисципліни загальноосвітнього (гуманітарного) спрямування (по 3 кредити)
- ВК 1.1 Інноваційний менеджмент
- ВК 1.2 Маркетинг інновацій
- ВК 2.1 Управління персоналом
- ВК 2.2 Лідерство та тренінги особистісного зростання
II. Фахові дисципліни (по 5 кредитів)
- ВК 3.1 Технологія продуктів функціонального призначення з рослинної сировини та молока
ВК 3.2 Технологія продуктів з лікарсько-технічної рослинної сировини
ВК 4.1 Технологія продуктів спеціального та лікувально – профілактичного призначення з рослинної сировини та молока
ВК 4.2 Технологія БАД і продуктів з нетрадиційних видів рослинної сировини
ОПП «Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів»
Силабуси вибіркових дисциплін
I. Дисципліни загальноосвітнього (гуманітарного) спрямування (по 3 кредити)
- ВК 1.1 Інноваційний менеджмент
- ВК 1.2 Маркетинг інновацій
- ВК 2.1 Управління персоналом
- ВК 2.2 Лідерство та тренінги особистісного зростання
II. Фахові дисципліни (по 5 кредитів)
ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»
Силабуси вибіркових дисциплін
I. Дисципліни загальноосвітнього (гуманітарного) спрямування (по 3 кредити)
- ВК 1.1 Інноваційний менеджмент
- ВК 1.2 Маркетинг інновацій
- ВК 2.1 Управління персоналом
- ВК 2.2 Лідерство та тренінги особистісного зростання
II. Фахові дисципліни (по 5 кредитів)
ОПП «Технологія зернопродуктів та зернові ресурси»
Силабуси вибіркових дисциплін
I. Дисципліни загальноосвітнього (гуманітарного) спрямування (по 3 кредити)
- ВК 1.1 Інноваційний менеджмент
- ВК 1.2 Маркетинг інновацій
- ВК 2.1 Управління персоналом
- ВК 2.2 Лідерство та тренінги особистісного зростання
II. Фахові дисципліни (по 5 кредитів)
ОПП «Дієтичне харчування та харчова безпека»
Силабуси вибіркових дисциплін
I. Дисципліни загальноосвітнього (гуманітарного) спрямування (по 3 кредити)
- ВК 1.1 Інноваційний менеджмент
- ВК 1.2 Маркетинг інновацій
- ВК 2.1 Управління персоналом
- ВК 2.2 Лідерство та тренінги особистісного зростання
II. Фахові дисципліни (по 5 кредитів)
Другий рік навчання
Спеціальність 181 «Харчові технології»
Силабуси вибіркових дисциплін
- Сучасні системи харчування
- Ощадливе виробництво та управління якістю
- Технології східних солодощів
- Оптимізація техніко-технологічних процесів
- Методи дослідження в науці
- Борошняні ресурси світу
- Виробнича гнучкість підприємств харчової промисловості
- Технології імітованих та аналогових харчових продуктів
- Безвідходні технології продуктів з рослинної сировини та молока
- Технологічний тренінг виробництва продуктів з рослинної сировини та молока
- Харчові інгредієнти в дієтичних харчових продуктах
- Дієтологічний тренінг