ЗАПРОШУЄМО ДО УНІВЕРСИТЕТСЬКОЇ КОМАНДИ З РЕГБІ “ТЕХ-А-С”

Державний біотехнологічний університет є  закладом вищої освіти, який готує не лише висококваліфікованих фахівців, а й справжніх лідерів – різносторонньо розвинених особистостей, які прагнуть як духовного, так і фізичного розвитку. Тому не дивним є зацікавленість викладачів та студентів Університету в популяризації такого виду спорту як регбі.
Чому регбі так стрімко завойовує студентські симпатії? Невже можливість набити синців, як мінімум, або ж отримати серйозну травму є такою привабливою перспективою для більшості гравців? Відповідь проста – лідерські якості особистості завжди прагнули виплеснутися назовні: амбіції, сила, наполегливість, цілеспрямованість, жага перемоги – все те, що дає гра. Саме тому наш Університет, прагнучи виховати сильних духом та тілом особистостей,  долучився до цієї спортивної гри і  має у своєму активі постійну чоловічу команду, які ціною наполегливих тренувань під керівництвом тренера Миколи Володимировича Кірсанова досягли успіхів.
Пропонуємо студентам долучитися до розвитку спорту в Університеті та стати частиною однієї  команди “Тех-А-С”  і запрошуємо на мотиваційну онлайн-зустріч, яка відбудеться  1 грудня 2021 року о 17:00.  Про особливості гри та можливість подальшої великої спортивної кар’єри будуть розповідати капітан жіночої збірної України з регбі-7 Суркова Ольга та студенти нашого Університету Бочаров Матвій та Черняченко Сергій, які досягли значних досягнень в спорті, граючи в студентські роки в РК  “ТЕХ-А-С”, та перейшли до однієї з найвідоміших команд України з регбі, багаторазових чемпіонів України – команди “Олімп”.