
ДБТУ та ТОВ «КАПС ФУД СІСТЕМС» представили інноваційні рішення на міжнародній виставці харчової індустрії Anuga 2025
В рамках діяльності Центру технологічних інновацій факультету переробних і харчових виробництв ДБТУ завідувачка кафедри технології м’яса, д-р техн. наук Наталя Гринченко спільно із представником стейкхолдера ТОВ «КАПС ФУД СІСТЕМС» взяли участь у роботі найбільшої світової продовольчої виставки Anuga, що відбулася в Кельні (Німеччина).
Робота виставки та форуму, в її рамках, були зосереджені на ключових новаціях харчової індустрії: інтеграції сучасних підходів до маркування та безпечності продукції, застосуванні інноваційних пакувальних матеріалів, виробництві альтернативних білкових продуктів, цифровізації процесів харчової промисловості.
У межах роботи форуму Наталія Гринченко презентувала доповідь, зосереджену на інноваційних трендах трансформації харчових технологій і впровадженні концепцій сталого виробництва, на викликах, що стоять перед виробниками в умовах глобальної конкуренції.
Такі ініціативи відкривають нові горизонти партнерства з європейськими компаніями та введення інноваційних методик за підготовки здобувачів освіти, формуючи покоління конкурентоспроможних фахівців харчової галузі, здатних гідно представляти Україну на світовій арені.