Державний біотехнологічний університет запрошує до участі у VI МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ СИСТЕМ»

Конференція відбудеться 19-20 квітня та присвячена 100-річчю від Дня народження професора Турченка Михайла Михайловича. До участі запрошуються наукові та науково-педагогічні співробітники, докторанти, аспіранти, здобувачі наукових ступенів, студенти-дослідники.

Організатори конференції: Кафедра Менеджменту, бізнесу і адміністрування факультету Менеджменту, адміністрування та права Державного біотехнологічного університету.

Форма участі: ДИСТАНЦІЙНА

ТЕМАТИКА РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ:

Секція 1. Сучасні тенденції, перспективи та стратегічні орієнтири розвитку соціально-економічних систем мікро-, мезо- та макрорівня.

Секція 2. Управління інноваціями, інвестиціями та інтеграційними процесами в стабілізації розвитку суб’єктів економічних відносин.

Секція 3. Інституційне та організаційно-правове забезпечення стабілізації розвитку соціально-економічних систем.

Секція 4. Планування, прогнозування, облік та контроль в управлінні розвитком соціально-економічних систем.

Секція 5. Виробничі, маркетингові та комерційні інструменти управління розвитком суб’єктів економічних відносин.

Робочі мови:

українська, російська, англійська

УМОВИ УЧАСТІ:

До друку приймаються тези, обсягом до 3-х сторінок включно, однією з робочих мов конференції. Кількість авторів не може перевищувати 3-х осіб.

УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ БЕЗКОШТОВНА!!!

ДЕТАЛЬНІШЕ про умови участі у VI МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ СИСТЕМ».