ЕКСКУРСІЯ ДО ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

12 жовтня 2021 року здобувачі факультету економічних відносин та фінансів спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» відвідали з екскурсією Харківську міську раду.

На початку заходу студентів привітав заступник керуючого справами виконавчого комітету міської ради керуючий справами виконавчого комітету Сергій Іванович Захаревич. Далі здобувачі пройшли до сесійної зали. Сергій Іванович розповів про склад Харківської міської ради, про роботу міського голови та депутатів. Він наголосив на злагодженість та важливість роботи в команді та позитивні результати в місті Харкові.

У залі засідань, Згурська Юлія Вікторівна – заступник директора Департаменту міжнародного співробітництва, ознайомила здобувачів із роботою міжнародного відділу та особливостями організації місцевого самоврядування у містах-побратимах міста Харкова.

Продовжила зустріч, заступник начальника Служби бухгалтерського обліку та звітності – головного бухгалтера міської ради Наталія Василівна Остапенко, яка детально розповіла про особливості роботи бухгалтерської служби в державній установі та запросила студентів на практику до свого відділу.

Крім того, здобувачі поставили багато питань, на які отримали вичерпні відповіді. Наприкінці екскурсії учасники висловили вдячність працівникам Харківської міської ради за насичену екскурсію, яка виявилася захоплюючою, пізнавальною та дуже цікавою.

Отже, поєднання теоретичної і практичної підготовки, інтеграція навчання з науково-дослідною та експериментальною роботою сприятимуть практичній спрямованості навчання, активному пошуку й упровадженню нетрадиційних форм і методів навчання здобувачів, формуванню цілісної особистості майбутніх фахівців.

Висловлюємо щиру вдячність Молодіжній раді при Харківському міському голові та Постійній комісії з питань розвитку публічного управління за допомогу та підтримку в організації екскурсії до Харківської міської ради.

Ірина РАГУЛІНА
к.е.н., доцент кафедри обліку, аудиту і оподаткування

Олена ЛУЦЕНКО
к.е.н., доцент кафедри обліку, аудиту і оподаткування