
II Міжнародна науково-практична конференція «Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес»
15 травня на факультеті переробних і харчових виробництв Державного біотехнологічного університету відбулася II Міжнародна науково-практична конференція «Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес».
Конференція об’єднала дослідників, науковців, освітян, виробників та здобувачів із 23 вітчизняних і закордонних навчальних закладів та установ. Участь взяли також представники виробників, зокрема ТОВ «Євроімпекс», ТОВ «ВКЦ «Системи Бізнес Моделювання», ТОВ «Капс Фуд Сістемс», ТОВ «Тайфун-2000», ТОВ «Кондитерська фабрика “Солодкий світ”».
Робота конференції здійснювалася за напрямами:
- Інноваційні технології як складова ощадливого виробництва;
- Харчові інгредієнти: фокус на функціональність і натуральність;
- Харчова безпека та методи визначення фальсифікації харчових продуктів;
- Маркетинг і відповідальне споживання в сталих харчових ланцюгах;
- Повноцінне харчування та сталі дієти в харчових ланцюгах;
- Інженерно-технічне забезпечення технологій харчової індустрії;
- Підготовка практико-орієнтованих фахівців для харчової індустрії: виклики сьогодення.
Учасники відмітили, що обмін результатами, ідеями та досвідом надав новий імпульс до подальших наукових досліджень, розвитку науки, освіти та виробництва для забезпечення сталого ланцюга харчування.
#ДБТУ #БІОТЕХ