ІІ Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді»

7 листопада на базі факультету переробних і харчових виробництв відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді».

У роботі конференції взяли участь понад 170 учасників, серед яких здобувачі вищої освіти першого, другого та третього наукових рівнів, провідні науковці з України, а також Великобританії, Азербайджану, Казахстану, Польщі.

До роботи конференції долучилися фахівці провідних підприємств харчової промисловості нашої країни, а також представники ресторанної індустрії, зокрема Наталя Савчук, керівник технологічного відділу ДП Зееландія, Дмитро Кравчук, інженер-технолог Інноваційного центру ТД «Золота Миля», Андрій Німець, керівник ресторану «Бойківська Гостина».

Зустріч була спрямована на обговорення та представлення досягнень молоді у напрямах харчових технологій, повноцінного харчування, сучасних харчових інгредієнтів, систем якості та безпечності харчових продуктів.

Конференція надала учасникам можливість обмінюватися ідеями, баченням, брати участь у дискусіях. Запрошені фахівці та експерти поділилися своїми знаннями й досвідом, що є запорукою подальшої наукової та практичної діяльності.

Конференція показала зацікавленість молоді в інноваціях та небайдужість до проблем сьогодення. Бажаємо успіхів у роботі нашої молоді та невичерпної енергії для створення добробуту України!

#ДБТУ #БІОТЕХ