Наука, що об’єднує: успішний захист міжуніверситетської кваліфікаційної роботи на здобуття СВО магістр

У Державному біотехнологічному університеті відбулася унікальна подія ‒ захист комплексної кваліфікаційної роботи на тему «Інтеграція інноваційних технологічних рішень у виробництво консервів комбінованого складу».
Робота 
виконана в межах спільного науково-освітнього проєкту ДБТУ та НУХТ і містить 2 складові, що в сукупності дозволять забезпечити показники безпечності та якості м’ясних консервів.

Авторами спільної магістерської роботи стали здобувач СВО Магістр ОПП «Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів» Катерина Ільїна (ДБТУ) та здобувач СВО Магістр ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» Мирослава Березюк (НУХТ).

Магістерська робота стала яскравим прикладом результативної міжуніверситетської співпраці, що об’єднує науковий потенціал і дослідницькі можливості двох провідних закладів вищої освіти України у галузі харчових технологій.
Міжвузівська екзаменаційна комісія відзначила високий науковий рівень виконання роботи, ґрунтовність досліджень, професійну підготовку здобувачів і суттєвий практичний потенціал отриманих результатів для розвитку сучасних харчових технологій.

Подібні спільні ініціативи підтверджують стратегічний курс ДБТУ та НУХТ на зміцнення партнерства, інтеграцію науки та освіти у напрямі підготовки фахівців нового покоління, здатних забезпечувати інноваційний розвиток харчової промисловості.

Бажаємо молодим дослідникам подальших успіхів і натхнення на нові досягнення!