ОНЛАЙН ЗУСТРІЧ КАФЕДРИ НАДІЙНОСТІ ТА МІЦНОСТІ МАШИН І СПОРУДЗ ТОВ«ІМПЕРАТИВ»

Ще одне практичне заняття кафедри надійності та міцності машин і споруд у вигляді он-лайн зустрічі з ТОВ «Імператив» було проведено 18 жовтня 2021 року для здобувачів 1, 2 і 3 курсів спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» та 1 й 2 курсів спеціальності 192 «Будівництво і цивільна інженерія» факультету мехатроніки та інжинірингу з дисциплін «Сучасні матеріали та технології будівництва», «Сучасні архітектурно-будівельні конструкції», «Технологія будівельного виробництва», «Будівельні матеріали» та «Водопостачання та водовідведення». Організатори заходу – доценти кафедри надійності та міцності машин і споруд В.В. Масленнікова, А.М. Петров і менеджер та технічний спеціаліст з продукції заводу композитної арматури ТОВ «Імператив» О.О. Акіменко.

Майбутні архітектори та будівельники прослухали лекцію Олександра Акіменко. Зустріч тривала одну годину. Питання і відповіді були цікаві, змістовні, інформаційні і професійні.

Із компанією ТОВ «Імператив» укладені договори про співробітництво і відкриття на базі підприємства філії кафедри надійності та міцності машин і споруд. Компанія раніше подарувала кафедрі інформаційні буклети про сучасну композитну арматуру і армовану сітку, які вже використовуються в навчальному процесі.

Викладачі кафедри вдячні ТОВ «Імператив» й особисто Олександру Акіменкоза змістовне, цікаве заняття. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

 

Вікторія МАСЛЕННІКОВА,
доцент кафедри надійності та
міцності машин і споруд