Практична підготовка – крок до кар’єрних можливостей

6 березня на факультеті переробних і харчових виробництв Державного біотехнологічного університету відбулася традиційна конференція за результатами проходження навчальної, виробничої та переддипломної практик здобувачів спеціальності 181 Харчові технології.

Здобувачі факультету проходили практику на підприємствах харчової промисловості, ресторанного господарства, зокрема у лабораторіях підприємств харчової промисловості та у науково-дослідних лабораторіях.

За результатами проходження практик здобувачів було унаочнено набуті ними практичні, професійні, дослідницькі, організаційні навички, фахові компетенції, розвиток самостійності та ініціатив. Ці характеристики здатні забезпечити успішне працевлаштування випускників ДБТУ за спеціальністю 181 Харчові технології.

Жвава дискусія, обмін досвідом, враженнями, пропозиції щодо вдосконалення практичної підготовки на факультеті дали новий поштовх до покращення та розширення можливостей для здобувачів у нашій країні та за її межами!

#ДБТУ #БІОТЕХ