Профілі науковців ДБТУ Google Scholar Citations

Шановні науковці!

Підвищити видимість Ваших наукових праць у світовому науковому середовищі допомагає авторський профіль Google Scholar Citations, який здійснює систематизацію Вашої публікаційної активності. До того ж, показники web-присутності вчених в системі Google Scholar лежать в основі «Рейтингу прозорості: найкращі університети за цитованістю в топових профілях Google Scholar» (“TRANSPARENT RANKING: Top Universities by Citations in Top Google Scholar profiles”), який є одним з 3-х показників Ranking Web of Universities (Webometrics).

Науковою бібліотекою проведено моніторинг профілів науковців ДБТУ та налагоджено співпрацю із співробітниками Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського, в результаті чого створено Перелік профілів науковців ДБТУ в системі «Бібліометрика української науки», що є важливою складовою роботи над поліпшенням наукової присутності вчених ДБТУ в інтернет-просторі.

На разі триває робота з редагування профілів Google Scholar: на допомогу науковцям фахівцями бібліотеки створена Технологічна інструкція з редагування профілю науковця в пошуковій системі Google Академія (Google Scholar), яка вказує нормовану (офіційну) назву університету та інституційну електронну адресу і має рекомендації щодо заповнення форми профілю.

У разі виникнення додаткових питань – звертайтесь до консультантів бібліотеки:

Мартиненко Н.Є. – avt2.73@ukr.net
Рибальченко О.М. – o.rybalchenko@ukr.net