Руслан Тихонченко зустрівся з Представником Уповноваженого Верховної ради України з прав людини Сергієм Ковганом

Робоча зустріч відбулась 14 лютого.

Участь в обговоренні взяли проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародної діяльності Олексій Вац та начальник Відділу регіонального представництва Уповноваженого в східних областях Сергій Кузьменко.

Темою обговорення стала ситуація в гуртожитку №17 Державного біотехнологічного університету, а саме публікація фотографій умов проживання студентів. Ситуація у гуртожитку викликала стурбованість керівництва навчального закладу. У ході внутрішньої перевірки було встановлено, що викладені фото не показують реальної ситуації у гуртожитку. Встановлено факт того, що фото є черговим фейком опонентів і зроблені у приміщенні, яке не використовується та зачинене для проведення ремонтних робіт.

У ході зустрічі присутні ознайомилися з фотографіями реальних приміщень, які використовуються студентами. У Державному біотехнологічному університеті з особливою увагою ставляться до комфортних умов проживання студентів та у разі виникнення подібних публікацій кожна з них вивчається спеціальною комісією для встановлення реальної ситуації.