ШАНОВНІ СТУДЕНТИ, ВИКЛАДАЧІ, ПРАЦІВНИКИ БІОТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ!

Дякую всім, хто взяв участь у голосуванні. Дякую за довіру тим, хто віддав свій голос за мене. Ви підтримали кроки, які ми разом зробили за перші місяці існування біотеху. Ви повірили в успішне майбутнє для нашого університету. Я глибоко вдячний Вам за це!  Усвідомлюю масштаб відповідальності, який покладено на мене довірою більшості нашого колективу, і розумію, що ваша підтримка  – це лише аванс ДБТУ в цілому і мені особисто як його майбутньому ректору.

Вибори пройшли відкрито та демократично. Звертаюсь і до тих, хто голосував за інших кандидатів: я впевнений, що ви віддали голос за наше спільне майбутнє, спільні цінності та цілі, за процвітаючий і сучасний біотех. У кожного з  нас своє бачення та переконання, але ми маємо бути конструктивними, адже попереду – довгий шлях і багато що на цьому шляху нам належить зробити разом.

Найперше завдання – спільне написання Стратегії розвитку ДБТУ на наступні 5 років. На нас чекає складний, але цікавий шлях побудови сучасного українського вишу. Впевнений, цей пілотний для України проєкт здобуде унікальний організаційний досвід та стане взірцем для змін в усій системі освіти, адже Державний біотехнологічний університет – це історія успіху в складний для освіти час.

Дорогі друзі! Мене підтримало більше 65% виборців, і я гарантую – прикладу максимум зусиль, щоб виправдати сподівання всього колективу на справедливу ефективну інтеграцію вишів-засновників біотеху, повагу до традицій та авторитетних представників наукових шкіл, збільшення фінансування життєдіяльності закладу, сприятливі умови для кожного співробітника, діалог та створення атмосфери довіри і захищеності, а головне – на гармонійний розвиток конкурентного профільного університету.

У нас із вами спільне майбутнє і спільна alma mater!

Дякую за підтримку!