Участь НПП кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії в Міжнародному фестивалі барбекю

4-5 жовтня 2025 року в місті Шамахи (Азербайджан) к-т техн. наук, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії Анна Радченко взяла участь у першому Міжнародному фестивалі барбекю. Захід був організований президентом Асоціації барбекю Сахіба-Давіда Ісрафілова та зібрав видатних шеф-кухарів з понад 30 країн світу.

Фестиваль став платформою для демонстрації кулінарних майстер-класів, змагань з приготування страв на грилі та культурного обміну, акцентуючи увагу на інноваційних техніках барбекю та гармонійному поєднанні традицій різних народів світу.

Міжнародні експерти високо оцінили презентацію Анни Радченко, смакові якості, техніки приготування, відмітили інтеграцію сучасних технологій у традиційні методи барбекю.

Участь у Міжнародному фестивалі дозволила встановити професійні контакти з лідерами світової кулінарної – спільноти, що відкриває перспективи для подальшої міжнародної співпраці.