V Міжнародна науково-практична конференція «Напрями розвитку технологічних систем логістики в агропромисловому виробництві»

Міжнародна науково-практична конференція вже вп’яте проходить на базі кафедри транспортних технологій і логістики ДБТУ, науковці якої розв’язують різноманітні задачі у сфері вантажних та пасажирських перевезень, а також логістики.

До оргкомітету з підготовки роботи конференції увійшли наші колеги із закладів вищої освіти Польщі. Кафедра транспортних технологій і логістики ДБТУ підписала договір про співпрацю в галузі освіти та науки з Бидгощським університетом науки і техніки та активно співпрацює в галузі науки.

До оргкомітету увійшли також науковці Харківського національного автомобільно-дорожнього університету, Державного університету залізничного транспорту, м. Харків, Центральноукраїнського НТУ, м. Кропивницький, Житомирського агротехнічного фахового коледжу, м. Житомир, а також представники бізнесових структур – автотранспортне підприємство АТП 16363, м. Харків, та приватне акціонерне підприємство «Зміївська овочева фабрика», м. Зміїв Харківської області.

За результатами роботи конференції сформована збірка тез, яку буде розміщено на офіційному сайті Державного біотехнологічного університету.

Бажаємо всім учасникам плідної праці та подальшого наукового розвитку!