ВІДБУЛАСЯ ЦЕРЕМОНІЯ СІМА «GLOBAL UNIVERSITY AND ACADEMIC EXCELLENCE AWARDS CELEBRATION 2021». ВІТАЄМО АКАДЕМІЧНИХ ЧЕМПІОНІВ!

10 грудня 2021 року відбулася церемонія CIMA Excellence Award 2021 яку у 2020 році започаткував Привілейований інститут управлінських бухгалтерів Великобританії СІМА (Chartered Institute of Management Accountants – https://www.cimaglobal.com/). Метою цього конкурсу є визнати академічних партнерів, які співпрацюють із CIMA для підготовки студентів до майбутньої кар’єри та зареєстрованих надавачів послуг CIMA, які невтомно працюють над навчанням та підтримкою студентів через їхні сертифікати CertBA та CIMA у всьому світі.

Захід об`єднав викладачів, науковців провідних фахівців у сфері управлінського обліку та фінансів у цифровому світі з усієї планети. Церемонію в онлайн форматі модерували представники СІМА в Великобританії, Східній Європі, Китаї, Австралійсько-азійському регіоні.

Номінантами CIMA Excellence Award 2021 стали представники Великобританії, США, Малайзії, Китаю, Австралії, Індії, Гани, Індонезії, Ірландії, Намібії, Нігерії, Польщі, Росії, ПАР, Шрі-Ланки, Таїланду (https://sway.office.com/FrLJI16xq1MhLlHV?ref=Link).

Серед цьогорічних учасників конкурсу від України були обрані 14 номінантів, що представили ЗВО, де ведеться підготовка здобувачів за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування».

У номінації «CIMA Campus Culture Excellence Award» участь брав Станіслав Василішин (д.е.н., професор кафедри обліку, аудиту та оподаткування Державного біотехнологічного університету, на момент участі в номінації – завідувач кафедри бухгалтерського обліку і аудиту Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва).

За результатами конкурсу Станіслав Василішин отримав нагороду академічного чемпіона України у заявленій номінації.

Також відзнаки академічних чемпіонів отримали Марія Шигун (д.е.н., професор, завідувач кафедри бухгалтерського обліку та консалтингу ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана); Вікторія Ліщинська (к.е.н., старший викладач кафедри менеджменту ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана) та Олександра Мазіна (Університет Державної фіскальної служби України).

Вітаємо Станіслава Ігоровича із міжнародною відзнакою та дякуємо представнику СІМА в Україні Наталії Вовчук (https://www.facebook.com/cimaukraine) за тривалу співпрацю СІМА з акредитованою кафедрою!

Бажаємо нових звершень на ниві міжнародної співпраці кафедри обліку, аудиту і оподаткування ДБТУ!

 

Довідково: Отримання акредитації СІМА підтверджує високу якість наповнення програм навчання і декларує позицію ЗВО – гармонізацію програм навчання з вимогами найкращих світових практик підготовки фінансових спеціалістів, адже СІМА є визнаним лідером фінансових кваліфікацій у світі.

Випускників зазначеної спеціальності звільнятимуть від складання трьох іспитів першого рівня. Вони зможуть розпочати професійну кваліфікацію CIMA з кейс-стаді операційного рівня одночасно з отриманням відповідного ступеня (бакалавра або магістра). Це означає, що потрібно буде скласти шість іспитів і три кейс-стаді, щоб виконати екзаменаційний компонент кваліфікації CIMA.

Підтвердження акредитації СІМА –свідчення інвестицій університету у підготовку викладачів. СІМА надає безкоштовні ресурси для підвищення кваліфікації викладацького складу, допомагає зрозуміти зв’язки між бізнесом і технічними навичками, а також робить наш виш привабливішим для стейкхолдерів.

Деталі: СІМА: www.cimaglobal.com