ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ РЕКТОРАТУ

25 січня 2022 року під головуванням в.о. ректора Руслана Тихонченка відбулось засідання ректорату Державного біотехнологічного університету. За порядком денним були розглянуті наступні питання.
Про підсумки екзаменаційно-залікових сесій у 1 семестрі за всіма освітніми програмами і формами навчання, та захисту кваліфікаційних робіт за        ІІ рівнем вищої освіти за освітньо-професійними програмами доповіли декани факультетів: Кунденко М.П., Карбівнича Т.В., Янчева М.О., Бредихін В.В., Бобрицька О.М., Криворучко Ю.І., Ларіна Т.Ф., Москаленко А.В., Суска А.А., Романов О.В. Про організацію роботи з анкетування щодо якості освітніх програм, професійної підготовки фахівців, викладання навчальних дисциплін, а також про організаційні питання роботи навчально-методичних рад факультетів доповів проректор з науково-педагогічної роботи та євроінтеграції Михайлов В.М.
Про проблеми та перспективи формування спеціального фонду університету виступили з доповіддями  проректор з науково-педагогічної роботи та євроінтеграції Михайлов В.М., проректор з наукової роботи Богомолов О.В., директор Інституту інноваційного розвитку ветеринарної медицини та тваринництва Боровков С.Б., декан факультету енергетики, робототехніки та комп’ютерних технологій Кунденко М.П., декан факультету лісового господарства, деревооброблюваних технологій та землевпорядкування Суска А.А., директор інституту післядипломної та бізнес-освіти Лушнікова О.М., головний бухгалтер Даниленко Т.П. Окремі поточні питання обговорені в різному. Загалом, за порядком денним засідання пророблені всі заплановані напрями роботи університету.