Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

У Національному університеті харчових технологій (м. Київ) відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2023/2024 навчального року за спеціальністю «Харчові технології».

Дипломи отримали здобувачі факультету переробних і харчових виробництв Державного біотехнологічного університету:

  • Тетяна Онищенко, гр. 181-ХК-13м – диплом ІІ ступеня; керівник: Олена Болховітіна, канд. техн. наук, доцент кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів;
  • Катерина Ільїна, гр. 181-20б-07 – диплом ІІІ ступеня; керівник: Наталя Гринченко, д-р. техн. наук, доцент, завідувач кафедри технології м’яса;
  • Марія Свириденко, гр. 181-20б-01 – диплом ІІІ ступеня; керівник: Світлана Андрєєва, канд. техн. наук, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії.

Бажаємо переможцям і науковим керівникам натхнення та подальших успіхів!