Вітаємо проректора з наукової роботи МИХАЙЛОВА В.М. з переобранням до складу президії Ради проректорів з наукової роботи ЗВО

Науково-дослідна частина університету щиро вітає проректора з наукової роботи, доктора технічних наук, професора, Заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки МИХАЙЛОВА Валерія Михайловича з переобранням до складу президії Ради проректорів з наукової роботи закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МОН, яке відбулося 5 жовтня 2022 р. за результатами таємного голосування 130 учасників пленарного засідання членів Ради проректорів з наукової роботи МОН України.

До складу президії Ради обрано 28 представників провідних закладів вищої освіти України, у тому числі 4 проректори з наукової роботи Харківського регіону – Національного аерокосмічного університету імені М. Є. Жуковського “Харківський Авіаційний інститут”, Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, Державного біотехнологічного університету, Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова.

Висловлюємо надію, що робота дорадчого органу МОН України в оновленому складі сприятиме підвищенню результативності наукових досліджень та оперативному вирішенню поточних і перспективних завдань наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності закладів вищої освіти України.