ВИЇЗНІ ЗАХИСТИ КВАЛІФІАЦІЙНИХ РОБОТ МАГІСТРАНТІВ ​ НА ВИРОБНИЦТВІ

На кафедрі харчових технологій в ресторанній індустрії ДБТУ запроваджено унікальний досвід – захищати​ кваліфікаційні роботи безпосередньо перед замовником.​ Такий досвід реалізується в межах освітньо-науково-виробничого кластеру, одним із завданням якого є комерціалізація наукових розробок.

21 грудня 2021 року на базі сучасного підприємства ТОВ «Капсулар» відбулося виїзне засідання кваліфікаційної комісії​ щодо присвоєння кваліфікації зі спеціальності 181 “Харчові технології” ОПП “Харчові технології в ресторанній індустрії” другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Відбувся захист двох кваліфікаційних робот: “Удосконалення технології пастоподібних продуктів з емульсійною структурою” (виконавець студент групи ТХ-16М Сергій Чубаков, керівник – професор Пивоваров П.П.) та “Розробка технології олій капсульованих для В2В використання” (виконавець студентка групи 16 М Ірина Шумейко, керівник – доцент Нагорний О.Ю.). Під час захисту в режимі on-line члени комісії змогли ознайомитися з роботою пілотних ліній з виробництва нової продукції. Обидві роботи виконувалися на замовлення компанії із використанням унікального для ринку України обладнання.

Вітаємо магістрантів та їх керівників з успішним захистом!!! Бажаємо натхнення, наполегливості, невичерпної енергії, життєвої мудрості, нових звершень і досягнень!!!