Привітання в.о. ректора Руслана Тихонченко з Днем науки в Україні

Шановні науковці, колеги!
Від щирого серця вітаю вас із професійним святом – Днем науки в Україні!

У будь-які часи наука була і залишається рушійною силою прогресу, потужним ресурсом розвитку та процвітання людства, запорукою його щасливого майбутнього. Роль науки як для цивілізації загалом, так і для життя кожної людини є неоціненною. На жаль, зараз наша країна переживає складні часи, але спільними зусиллями ми зможемо змінити ситуацію. Наша мета – всупереч обставинам продовжувати наукові розробки, ставити та вирішувати нові завдання, не зупинятися на досягнутому, працювати над побудовою розвиненої інноваційної країни!

У цей святковий день висловлюю всьому науково-педагогічному колективу найщирішу подяку за наполегливу та плідну працю, спрямовану на примноження наукових здобутків, завоювання нового інтелектуального простору, покращення іміджу нашого університету.

Вдячний вам за визначні досягнення в організації й удосконаленні науково-дослідної, навчальної, науково-методичної та виховної роботи, вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, створення високоякісної продукції, підготовку висококваліфікованих фахівців. Завдяки вашій натхненній праці наш університет, переймаючи кращий світовий досвід, постійно розвивається та прагне стати гідним членом європейського освітньо-наукового простору.

Бажаю вам невичерпного творчого натхнення, наполегливості й оптимізму завжди й в усьому, міцного здоров’я, щоб вистачало сил на нові відкриття й винаходи на благо нашого народу й усього світу, високого професіоналізму та задоволення від своєї праці. Нехай ваша благородна праця не залишиться непоміченою, буде заслужено відзначена загальним визнанням!

Наказ № 01-01/113 від 17 травня 2022 р. «Про заохочення науково-педагогічних працівників та співробітників університету з нагоди Дня науки у 2022 році».

 

В.о. ректора Державного біотехнологічного університету                    Руслан ТИХОНЧЕНКО