
Захист кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) РВО зі спеціальності 181 «Харчові технології»
З 20 по 27 червня 2025 року на факультеті переробних і харчових виробництв успішно відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології»
Під час презентації своїх результатів здобувачі показали грамотність, високі теоретичні знання та навички їх застосування, вміння доносити результати діяльності до професійної аудиторії, володіння необхідними компетентностями та програмними результатами навчання, потрібними для професійної діяльності у підприємствах харчової промисловості та закладах ресторанного господарства.
Кваліфікаційні роботи мали актуальні теми, інноваційну спрямованість, рекомендації до впровадження у виробництво. 25 % робіт були виконані на замовлення підприємств галузі, зокрема закордонних.
На факультеті працювали 5 екзаменаційних комісій, які відмітили високий рівень підготовки здобувачів і надали слушні рекомендації до вдосконалення якості підготовки фахівців, конкурентоспроможних на вітчизняному та міжнародному ринку праці.
Бажаємо випускникам подальших здобутків, реалізації планів, бути впевненими у собі та сміливо йти до своєї мети!