ЗАХИСТИ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ

Успішно закінчились захисти кваліфікаційних робіт студентами другого (магістерського) рівня вищої освіти, що навчалися за освітньо-професійними програмами підготовки «Харчові технології в ресторанній індустрії», «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу», «Технологія харчових продуктів тваринного походження», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технології зернопродуктів та зернові ресурси», «Дієтичне харчування та харчова безпека».

Слід відмітити успішне продовження впровадження досвіду захистів на виробництві, де магістри представляли результати роботи перед замовником, захисти з дегустаціями розробок магістрів, захисти на іноземній мові.

Пишаємося нашими випускниками! Вітаємо та бажаємо їм подальших успіхів!