У Державному біотехнологічному університеті для здобувачів активно функціонують ознайомчі та виробничі практики за кордоном.

Зокрема, у рамках договору ДБТУ з компанією «Profiteam», студенти мають змогу проходити практику на багатьох підприємствах за різними напрямами.

Влітку та восени цього року наші студенти: Кабанова Дар’я, факультет переробних і харчових виробництв, Рашевська Надія, факультет економічних відносин та фінансів, та Волокітіна Тетяна, навчально-науковий інститут «Кіберпорт», проходили практику на підприємстві «Карл Персонал Менеджмент».

Компанія забезпечує надійну організацію та комунікацію робочого процесу, а також допомагає з орендою житла та трансфером до місця роботи. Агенція «Карл Персонал Менеджмент» надає місця для своїх працівників і студентів у багатьох відомих німецьких компаніях у різних галузях.

Виробнича міжнародна практика дає змогу спробувати себе на різних вакансіях із різноманітними завданнями, рівнями навантаження та сферами діяльності. Студенти ДБТУ спробували себе в одному із напрямів харчового виробництва, яке спрямоване на виготовлення та доставку готових страв до медичних закладів Мюнхена.

Завжди підтримуємо студентів у їхньому бажанні розвиватись і ставати спеціалістами своєї справи!