Засідання науково-технічної ради факультету біотехнологій

18 січня 2024 року відбулось розширене засідання науково-технічної ради факультету біотехнологій. Підвели підсумки наукової роботи, обговорили перспективи подальших досліджень, визначили пріоритетні напрями роботи та поставили завдання на 2024 рік.

На засіданні були присутні проректор з наукової роботи Валерій Михайлов, проректор з науково-педагогічної роботи Максим Серік, завідувачка відділу організації наукової роботи з НПП та здобувачами освіти Вікторія Яковлева, науково-педагогічні працівники та аспірант факультету.

На засіданні завідувачі кафедр представили результати діяльності структурних підрозділів факультету. Проректор з наукової роботи Валерій Михайлов під час обговорення звітів НДР кафедр за 2023 рік відзначив позитивні аспекти та досягнення. Проректор з науково-педагогічної роботи Максим Серік, приєднавшись до обговорення, звернув увагу на можливості організації освітнього процесу через заняття в наукових установах та залучення студентів до наукової роботи.

Підбиваючи підсумки, керівництво університету відзначило професіоналізм колективу факультету біотехнологій, висловило підтримку у вирішенні нагальних питань та покращенні результатів.