Мистецтво сироваріння

Проведення практичного заняття з дисципліни «Мистецтво сироваріння» в сучасних умовах в он-лайн режимі.

Ведучий викладач ст. викладач Гейда І.М.

27.09.2024 року, в он-лайн режимі, для студентів РВО Магістр 204 спеціальності викладачем кафедри Технології переробки та якості продукції тваринництва ст. викладачем Гейда І.М. було проведено практичне заняття з виробництва сира «Качотта із пожитніком» в домашніх умовах. Протягом заняття була представлена поетапна технологія виробництва твердого сиру. Була задіяна портативна сироварка, аналізатор молока «Екомілк», та необхідні компоненти для виготовлення сиру. Докладно, з усіма нюансами в технології виробництва був представлений процес вироблення сиру. Під час виробництва між студентами та викладачем здійснювався навчальний діалог та за різними цікавими моментами, обґрунтування виниклих питань студентів.