Гостьова лекція в межах дисципліни «Сучасні формати закладів ресторанної індустрії»

В межах дисципліни «Сучасні формати закладів ресторанної індустрії», відбулася гостьова лекція, до якої завітав страший кухар гарячого цеху ресторану «Любов і голубі», Олександр Тарандюк (фото 1). Тема лекції була присвячена вивченню сучасних концепції ЗРІ формату «Casual dining», в ході лекції було окремо зазначено заклади з вегетаріанською кухнею (фото 2).

Олександр, поділився наскільки вегетаріанське харчування набирає обертів та користується попитом серед різної цільової аудиторії, а також презентував асортимент вегетаріанських страв (фото 3-5). Олександр детально розповів принцип технології виробництва вегетаріанських та пісних страв, починаючи від підбору сировини, закінчуючи декором страв та їх подачею. Також, Олександр поділився досвідом роботи в ресторані (робота в команді, обслуговування бенкетів, розробленням меню тощо) та своїми цілями на подальший кар’єрний зріст в ресторані (фото 6-8). Під час лекції відбулася доволі активна дискусія Олександра із здобувачами-магістрами. Магістрам було цікаво дізнатися які бувають казуси чи проблемні ситуації у роботі кухаря та загалом у роботі ресторану, як в системі «back» так і в системі «front» (фото 9-11).