
Гостьова лекція в межах освітньої компоненти «Теоретичні основи харчових технологій»
03 листопада 2025 року на кафедрі харчових технологій в ресторанній індустрії за участі викладачів кафедри відбулась цікава гостьова лекція в межах освітньої компоненти «Теоретичні основи харчових технологій» на тему: «Молочні продукти як джерело поживних речовин. Молочна формула прогресу: поживність + наука = майбутнє» для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня освіти, що навчаються за ОПП «Харчові технології», «Харчові технології в ресторанній індустрії». Запрошеним лектором був д.т.н., проф. кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси Одеського національного технологічного університету, заслужений діяч науки і техніки України, академік Української академії аграрних наук ЧАГАРОВСЬКИЙ ОЛЕКСАНДР ПЕТРОВИЧ.

Лекція стала цінним джерелом знань і натхнення для подальшого вивчення дисципліни. Дуже вдячні ОЛЕКСАНДРУ ПЕТРОВИЧУ та організаторам заходу за таку цікаву та інформативну зустріч.











