Гостьова лекція від стейкхолдера: “Розробка нових харчових продуктів з різним рівнем новизни

11 грудня 2024 р. в рамках дисципліни “Іноваційний інжиніринг хлібопекарних, кондитерських і харчоконцентратних підприємств” (лекторка – канд. техн. наук, доц. Степанькова Г.В.), що викладається для здобувачів освітнього ступеню “магістр” зі спеціальності “Харчові технології” ОПП “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів”, з гостьовою лекцією на тему: “Розробка нових харчових продуктів з різним рівнем новизни” було запрошено стейкхолдера – Туз Наталю Василівну канд. тех. наук, доцента та провідного технолога R&D групи компанії Balex.

🔬 Наталя Василівна поділилася своїм досвідом розробки нових харчових продуктів. Вона розповіла про ключові етапи та інноваційні підходи в створенні продуктів, що відповідають сучасним вимогам ринку.

🎓 Лекція була надзвичайно пізнавальною для наших здобувачів, які отримали унікальні знання про інноваційні процеси у харчовій промисловості та новітні тенденції в розробці продуктів.

Дякуємо Наталі Василівні за захоплюючу та корисну зустріч!