
ГОСТЬОВІ ЛЕКЦІЇ – ЗВ’ЯЗОК МІЖ БІЗНЕСОМ ТА ОСВІТОЮ!!!
Співпраця закладів освіти зі стейкголдерами стає все більш тісною. Запрошення експертів як гостьових лекторів надає можливість зустрітися з захопленими, відданими та критичними людьми. Такий формат дозволяє здобувачам взаємодіяти з професіоналами у формальній та неформальній обстановці.
До гостьової лекції долучилися здобувачі вищої освіти двох освітньо- професійних програм підготовки бакалаврів «Технології харчових виробництв» та «Харчові технології в ресторанній індустрії» (групи 181-ТМ-13б, 181-РІ-13б, 181-РІ-23б).
Наш спікер – Олена СІНІЦІНА, засновниця Favorite Food&Drinks – єдиного в Україні професійного дегустаційного конкурсу, авторка галузевих статей. Має понад 15 років досвіду в комунікаціях, консалтингу, організації бізнес-подій для постачальників та виробників харчових продуктів, ритейлу. Впроваджує ідеї покращення культури свідомого споживання харчових продуктів; дотримання принципів сталості; просування бренду України на світових ринках!
Що стало предметом дискусії? Сучасні фудтренди в галузі, мультиформати харчової продукції, альтернативні протеїни, розвиток крафтових виробництв, екологічна стійкість і багато іншого.
Що було важливим: фокус на аудиторію, багато практичних кейсів, інтерактивне спілкування, поради до розвитку кар’єри.
Щиро дякуємо пані ОЛЕНІ за цікаву лекцію!!! Такі заходи надихають на розвиток, відкривають нові горизонти та сприяють професійному становленню!!