
НЕФОРМАЛЬНА ОСВІТА В СИСТЕМІ НАВЧАННЯ
Зростаюча доступність неформальної освіти у формі відкритих освітніх платформ та онлайн-курсів призводить до того, що заклади вищої освіти все частіше реалізують ці ресурси в освітньому процесі. Як показала практика, це дійсно ефективно. Гнучкість у навчанні, індивідуалізація освітньої траєкторії, формування професійних компетентностей – далеко не повний перелік можливостей, які одержують здобувачі.
У поточному семестрі здобувачі ступеню вищої освіти магістр за ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» пройшли навчання за сертифікованою програмою «Право на бізнес» (Дем`янова Вікторія, гр. 181з-РІ-14м ) та національною акселированою програмою «Власне» (Лубинець Марк, гр. 181-РІ-14м ). Рішенням комісії факультету переробних і харчових виробництв перезараховано результати навчання за дисциплінами «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості» та «Сучасні формати закладів ресторанної індустрії».
Тож рухаємось далі, поєднуючи всі форми організації освітнього процесу!!!