
Обговорення ОПП: Промислові та крафтові технології мʼяса та мʼясопродуктів
Відбулося планове обговорення освітньо-професійної програми «Промислові та крафтові технології мʼяса та мʼясопродуктів» підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю G13 Харчові технології галузі знань G «Інженерія, виробництво та будівництво» за участю гаранта ОПП, викладачів кафедри, представників стейкхолдерів та здобувачів освіти.
У центрі уваги – удосконалення змісту програми, адаптація до сучасних викликів харчової галузі, запровадження нових компетентностей, зокрема з біобезпеки, сталого виробництва, крафтових підходів та цифрових технологій у мʼясопереробці.
Учасники зустрічі поділились ідеями щодо:
- розширення практикоорієнтованих компонентів;
- впровадження кейс-методів;
- активнішої інтеграції з виробництвом та інноваційними підприємствами;
- оновлення освітніх результатів відповідно до потреб ринку.
Дякуємо всім за конструктивну дискусію, фаховий зворотний звʼязок та спільне бачення розвитку! Особлива вдячність нашим стейкхолдерам ТОВ «Салтівський мʼясокомбінат» та ТОВ «Екопродукт 2017». Разом формуємо якісну освіту для майбутніх технологів мʼясної галузі!