Обговорення та затвердження теми здобувача PhD: Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів

На засіданні кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів відбулося обговорення та затвердження теми здобувача PhD Гритчина Богдана Романовича.
У ході засідання здобувач представив основні положення майбутньої роботи, окреслив наукову проблему, мету та завдання дослідження. Члени кафедри надали змістовні рекомендації щодо подальшої роботи, відзначили актуальність теми та її значення для розвитку наукових досліджень у галузі хлібопекарської та кондитерської промисловості.
За результатами обговорення кафедра схвалила тему дисертаційного дослідження «Технологія термостабільних наповнювачів функціонального призначення з використанням локальної ягідної та зернової сировини» та затвердила наукових керівників –
– к.т.н., професора Самохвалову Ольгу Володимирівну;
– к.т.н., доцента Касабову Катерину Рубенівну.

Колектив кафедри побажав аспіранту успіхів у реалізації дослідницьких завдань, натхнення та наукових досягнень.