Онлайн семінари з промисловцями та підприємцями – можливість ознайомитися з трендовими напрямками розвитку харчової індустрії

На факультеті переробних і харчових виробництв ДБТУ було проведено низку заходів з залученням стейкхолдерів. В рамках он-лайн семінарів здобувачі вищої освіти та аспіранти мали можливість опанувати особливості роботи галузі, долучитися до обговорення цікавих та важливих завдань, які сучасний складний етап розвитку економіки ставить перед фахівцями галузі, ознайомитися з трендовими напрямками розвитку харчової індустрії та виконати цікаві завдання.

Лекції-семінари провели фахівці:

  1. МХП – міжнародної food&agrotech компанії – ознайомили з досвідом роботи з інкубації яєць, виробництва курятини, продуктів харчування та ритейлу, вирощування зернових та великої рогатої худоби
  2. «Аlma-Veko / Food Ingredients» – провідною компанією на ринку харчових добавок в галузі постачання якісних комплексних функціональних та смакових сумішей для харчової промисловості
  3. ТОВ «Салтівський м’ясокомбінат» – багаторічний партнер та стейхолдер кафедри технології м’яса, провідне м’ясопереробне підприємство України
  4. ТОВ «Компанія Євроімпекс» – спеціалізується в галузі продажу харчових інгредієнтів та розробці технологічних рішень для харчових підприємств

Дякуємо нашим партнерам! Впевнені, що реалізація таких заходів сприяє підвищенню мотивації до навчання, наукових пошуків та конкурентоспроможності випускників на ринку праці, більш повної реалізації потенціалу молоді.