
Опанування дисципліни в рамках академічної мобільності
Сьогодні Валерія Марченко та Марк Лубинець, наші амбітні здобувачі з кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії, поринули у світ статистики на базі @chnu_edu_ua! 💡
Вони обрали вивчати освітню компоненту ‘Статистична обробка даних та експертні методи оцінки якості продуктів’ — від кореляційного та регресійного аналізу до організації науково-дослідної роботи в лабораторії. Опанування дисципліни відбуваєьбся в рамках академічної мобільності між кафедрою харчових технологій в ресторанній індустрії та кафедрою хімії та експертизи харчової продукції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича.
Лекція 4 ‘Кореляційний і регресійний аналіз’ пройшла на одному диханні! 📈 Валерія та Марк не просто отримали новий досвід та теоретичний матеріал — вони ставили питання, що розкривають секрети якості продуктів для ресторанного бізнесу.
Це не просто знання, а інструменти для майбутніх інновацій у харчовій індустрії!