Підсумкове заняття з дисципліни «Оцінка ефективності бізнес-проєктів»

28 травня для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Харчові технології» відбулося підсумкове заняття з дисципліни «Оцінка ефективності бізнес-проєктів» (викладач проф. Круглова О.А.) у форматі захисту авторських розробок.
Цей захід став платформою для презентації інноваційних рішень у сфері харчових технологій, де здобувачі мали змогу апробувати набуті знання та продемонструвати професійні, аналітичні й підприємницькі компетентності.


Учасники продемонстрували вміння розраховувати економічну ефективність проєктів, оцінювати ризики, аналізувати ринкове середовище, враховувати соціально-екологічні аспекти відповідно до принципів сталого розвитку та ефективно презентувати власні технологічні рішення.
Захід проведено з дотриманням принципів академічної доброчесності, прозорості