
Представлення доповіді на Міжнародній науково-практичній конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів»
23-26 вересня 2025 р. у Одеському національному технологічному університеті (м. Одеса, Україна) відбувається щорічна Міжнародна науково-практична конференція «Технології харчових продуктів і комбікормів». У межах заходу 24 вересня здобувач СВО «доктор філософії» Білаш Б.Г. представив доповідь «ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО З ДОДАВАННЯМ ПЛАСТІВЦІВ З ПРОРОЩЕНОГО ЗЕРНА ПШЕНИЦІ» за темою дисертаційної роботи (наукові керівники – к.т.н., проф. Олійник С.Г., к.т.н., проф. Самохвалова О.В.). У доповіді розглядалися технологічні та практичні аспекти створення хліба пшеничного для осіб, що перебувають у екстремальних умовах.
Представлені наукові результати викликали активну дискусію та отримали позитивні відгуки від наукової спільноти та представників виробництва, які відзначили значущість і практичну цінність роботи для розвитку сучасної хлібопекарської галузі