Проєктна зустріч: врахування громадських ініціатив в ОПП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси»

На засіданні робочої групи, до складу якої увійшли завідувач кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів к.т.н., доцент Гавриш Т.В.; к.т.н., доцент Фоміна І.М., а також викладачі, гарант програми д.т.н., професор Шаніна О.М. представила доповідь щодо результатів громадського обговорення проєкту оновленої освітньої програми.
У своїй доповіді вона здійснила ґрунтовний аналіз отриманих пропозицій та побажань від представників академічної та професійної спільноти, зокрема:
• директора ДП ДАК «Хліб України» – «Ізюмський державний комбінат хлібопродуктів», Ісламова В.А.;
• д.т.н., професора кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ, Камбулової Ю.В.;
• в.о. завідувача кафедри технології зберігання і переробки зерна Національного університету харчових технологій, к.т.н., доцента Янюк Т.І.;
• менеджера якості та харчової безпеки компанії Adent Mills (Saskatoon, Канада), к.т.н., доцента Анжеліки Джонстон;
• наукового співробітника Школи біонаук Ноттінгемського університету, стипендіанта Британської академії, к.т.н., доцента Дугіної К.В.

Гарант підкреслила важливість урахування отриманих пропозицій під час удосконалення освітньої програми, зокрема формування компетентностей випускників та впровадження інноваційних підходів до навчання. Окремо було акцентовано на необхідності посилення інтеграції програми у міжнародний освітній простір та розширення професійних перспектив здобувачів вищої освіти.
Робоча група висловлює щиру вдячність усім учасникам громадського обговорення за активну участь. Висловлені думки стали вагомим внеском у вдосконалення освітньої програми, сприяючи її відповідності сучасним викликам галузі та очікуванням стейкґолдерів