
Студенти відвідали Харківський дріжджовий завод та Інноваційний центр компанії «Балекс»
3 жовтня студенти ОП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» відвідали Харківський дріжджовий завод та Інноваційний центр компанії «Балекс». Вони ознайомилися з повним циклом виробництва пресованих дріжджів, сучасними методами контролю якості та інноваціями у створенні нових видів продукції. Такий досвід поєднує теорію з практикою та формує у майбутніх фахівців розуміння сучасних тенденцій харчової промисловості.
Щиро дякуємо працівникам компанії «Балекс» за змістовну екскурсію й теплий прийом! Бажаємо нашим студентам натхнення, нових ідей та успішної реалізації здобутих знань у майбутній професії.